Esihenkilötyötä koskevien kyselytulosten käsittely on monesti arka paikka, vaikka tulokset olisivat hyvätkin. Millaiset ajattelun taidot ovat silloin hyödyllisiä? Miten esihenkilö voisi harjoitella itsemyötätuntoa itseään kohtaan?
Webinaarista on hyötyä kaikille lähijohtajatyötä tekeville ja miksei myös tiimeille – johtajuus on vastavuoroinen tehtävä!
Katso tästä tallenne webinaarista:
Kuvitellaan tilanne: esihenkilö saa itseään koskevan arvioinnin keskellä kiireistä arkea joko 360-palautteen muodossa tai osana henkilöstötutkimusta. Tulokset herättävät tunteita ja muutenkin lähijohtajan työssä on toisinaan olo puun ja kuoren välissä olemisesta.
Miten tuloksiin voisi suhtautua rakentavasti? Kuinka oman johtajuuden kehittäminen sujuisi luontevasti, kun vaikkapa työvuorolistat, sijaisten hankinnat, suorituksen johtaminen, hengen nostattaminen ja taloustilanteen seuraaminen vievät johtajuuden kaistaa?
Webinaarissamme pohdimme yhdessä Pekka Hämäläisen kanssa:
Miten haastaviin esihenkilötyön tuloksiin tulisi suhtautua?
Miten henkilöstötutkimuksen tuloksia kannattaa käsitellä?
Mitä tarkoittaa empaattinen dialogi?
Miten saada dialogi käyntiin tiimiläisten kanssa?
Saamme kuulla myös nostoja Pekan kirjasta ”Myötätuntoinen valmennus” - yksilöllisen johtamisen ja välittämisen kulttuurin vahvistamisesta.
Comments